De gemeente Lansingerland heeft een eigen app ontwikkeld. Hiermee blijft u snel en mobiel op de hoogte van actueel nieuws en aankondigingen van gemeente Lansingerland. Via de Lansingerland app kunt u ook direct in contact komen met de gemeente.

Meldfunctie

De meldfunctie in de app gebruikt u om ons te waarschuwen als u ergens een euvel in de omgeving ziet. Denk daarbij aan een omgevallen boom, vandalisme, afval op straat, losliggende stoeptegels of een gevaarlijke situatie. In de app kunt u er een foto van maken, uw locatie automatisch door laten geven en uw contactgegevens invullen.

Urgente meldingen geeft u altijd door via het telefoonnummer 14 010. Doe dit niet via de app. Spoedeisende zaken kan onze piketdienst zo direct oppakken.

Bekendmakingen

Voor bepaalde activiteiten, zoals het plaatsen van een dakkapel of het kappen van een boom, geeft het gemeentebestuur een vergunning of een ontheffing. Via de Lansingerland app kunt u vanaf nu eenvoudig de bekendmakingen bij u in de buurt zien, op een digitale kaart. Na het selecteren van de bekendmaking, komt u bij de uitgebreide tekst van de bekendmaking. Zo bent u snel op de hoogte! 

Pushberichten

Heeft u de app gedownload, dan kunnen wij u bereiken via een pushbericht. Doet er zich een alarmerende situatie in Lansingerland voor, dan sturen wij een bericht naar de gebruikers van de app. Deze meldingen vanuit de gemeente zijn preventief en geheel kosteloos. Hiervoor moet u bij het downloaden van de app de mogelijkheid om pushberichten te ontvangen accepteren.

Tips of opmerkingen

De app is continue in (door)ontwikkeling. Heeft u tips of opmerkingen over de gemeente Lansingerland app? Stuur uw reactie via het contactformulier naar ons toe

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *